Osvojite stipendiju Rome Business School Belgrade (RBS): Budite među top 10 stipendista/stipendistkinja

U želji da popularizuje kontinuiranu edukaciju i unapređenje liderskih i menadžerskih veština, ali i da omogući usavršavanje talentovanim pojedincima, Rome Business School Belgrade (RBS) organizuje stipendijsko takmičenje za upis nove generacije Executive MBA programa. Takmičenje u rešavanju studije slučaja zainteresovanima daje mogućnost da ostvare finansijke olakšice.

Danica Đorđević info@zeneoduticaja.com
Osvojite stipendiju Rome Business School Belgrade (RBS): Budite među top 10 stipendista/stipendistkinja

Rome Business School će dodeliti ukupno 10 stipendija, i to jednu stipendiju u punom iznosu školarine, tri stipendije u visini od 50% od iznosa pune školarine, i šest stipendija u visini od 30% od iznosa pune školarine. Stipendijsko takmičenje održaće se u subotu, 23. septembra u Beogradu, a svi zainteresovani mogu da se informišu detaljnije o kriterijumima, kao i da se najkasnije do 20. septembra prijave putem linka: https://www.rbs.mba/win-scholarship/

Naš Executive MBA program namenjen je svima koji žele da postanu bolji lideri u svojim trenutnim organizacijama, ali i da otvore vrata ka novim karijernim mogućnostima i razvoju poslovanja. Tokom skoro dve godine koliko program traje, polaznici imaju priliku da unaprede ili izgrade strategijsko razmišljanje, analitičke veštine i međunarodnu perspektivu, koji su ključne komponente uspešnog vođstva u 21. veku. Stipendijsko takmičenje je dobra prilika da potencijalni kandidati dožive iskustvo Executive MBA programa i upoznaju se sa načinom rada škole, a najbolji među njima imaće priliku i da ostvare finansijske olakšice“, izjavila je Rajka Šinik Vulić, direktorka Rome Business School Belgrade.

Rome Business School Belgrade je međunarodna poslovna škola sa sedištem u Beogradu i pridruženi član Rome Business School u Italiji koja poseduje brojne međunarodno priznate akreditacije i članica je internacionalne mreže Planeta Formación y Universidades. RBS posluje po najvišim profesionalnim standardima i posvećena je edukaciji menadžera i budućih lidera. U Beogradu, škola posluje već 3 godine i prepoznata je po izuzetno kvalitetnom Executive MBA programu.

Ono što RBS takođe, izdvaja na tržištu je i Korporativni savetodavni odbor (Corporate Advisory Board – CAB) sačinjen od eminentnih stručnjaka. Članovi CAB su Dragoljub Damljanović, potpredsednik za prodaju digitalnih mreža, Schneider Electric, Jelena Ristić, regionalni direktor Mastercard za tržišta Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Ninko Tešić, generalni direktor Impol Seval valjaonice iz Sevojna, Goran Vasić, izvršni direktor korporativnih poslova, Telenor Serbia i Ivana Višnjić, junior Partner, Egzakta Advisory.