Najveće svjetsko takmičenje u fotografiji pametnim telefonoma

Godišnje svjetsko takmičenje NEXT-IMAGE Awards za najbolju fotografiju napravljenu pametnim telefonom je još uvijek u toku. Tema NEXT-IMAGE 2021 nagrada je „Bolje zajedno“.

Jelena Plivelic
Najveće svjetsko takmičenje u fotografiji pametnim telefonoma
Next Image je međunarodno takmičenje u fotografiji koje se održava od 2017. godine i nagrađuje najbolje fotografije napravljene Huawei opremom širom svijeta.

Korisnici širom svijeta mogu da pošalju svoja fotografska i video remek djela kako bi dobili priliku da osvoje jednu od 70 nagrada, uključujući novi Huawei P50 i novčane nagrade do 10.000 dolara. Rok za prijave je 30. novembar 2021.

Kompanija Huawei ohrabruje učesnike da istražuju različite perspektive, formate i uslove osvjetljenja. Insistirajući da korisnici otkriju raznolikost i ljepotu života, NEXT-IMAGE Awards 2021 ima 10 različitih kategorija kako bi stvari bile zanimljive. Savršeno usklađene sa Huaweijevim prednostima u fotografiji pametnih telefona, kategorije podstiču korisnike da maksimalno iskoriste inovativne funkcije svojih uređaja dok pričaju originalne, ubjedljive priče putem fotografija i video zapisa. 

Da biste svoje slike poslali direktno na početnu stranicu takmičenja možete posjetiti https://gallery.consumer.huawei.com/. Takođe ukoliko želite da ostanete povezani sa Huawei fanovima širom svijeta možete možete posjetiti https://consumer.huawei.com/en/community

Za više informacija posjetite https://consumer.huawei.com/

Izvor