O nama

Ko smo mi?

Poslovna mreža „Žene od Uticaja” i www.zeneoduticaja.com medijski portal za žene imaju za cilj da ženama Zapadnog Balkana pruži nove mogućnosti u poslu, umrežavanju, ličnom razvoju i putovanjima.

Okupljamo članice iz biznisa, javnog sektora, zdravstva, ekspertkinje iz svih oblasti kao i ugledne žene u kulturi, umjetnosti i diplomatiji. Uspostavljanje poslovne saradnje na regionalnom tržištu i zajednički uticaj kroz obrazovne programe, skupove i kampanje je rezultat koji imamo.  

Mi dajemo besplatne informativne savjete na specifična pitanja koja nam postavite o biznisu, finansijama, poslovanju.

Mi pružamo podršku ženama kojima su povređena ljudska prava povezujući ih sa adekvatnom institucionalnom podrškom. 

Pitanja & Odgovori

Koja je motivacija da napravite #zeneoduticaja?

Želim da kreiram zdravu atmosferu i lijepu energiju na ovom sajtu i svim mrežama na kojima se naše članice nalaze a koja rezultira istoimenom konferencijom u Crnoj Gori i zemljama regiona. Iz online svijeta, želim da u realnom vremenu stvaramo uticaj! Uz svoje dugogodišnje poslovne saradnice, ali i sve nove članice sigurna sam da će ovo biti nova uspješna priča. (Sanja Milosavljević, osnivač #zeneoduticaja) 

Kako da postanem članica? 

Jednostavnim logovanjem, koje je povezano sa vašim nalogom na google ili sa facebook-om, vi pravite profil. Prijavom na sajt vi imate pristup svim sadržajima i ponudama na sajtu. Pravljenjem profila pristajete da vam šaljemo informacije o radu naše mreže.

Da li se članstvo plaća? 

Ne. Članstvo u poslovnoj mreži "Žene od uticaja" je potpuno besplatno. 

Šta su moji benefiti? 

Ova poslovna mreža ti daje mogućnost da sebe i svoj biznis ili projekat predstaviš mreži od više od 100 uspješnih i nezavisnih žena. Takođe, dobijaš pristup besplatnim seminarima, putovanjima ili znatno cjenovno nižim ponudama u odnosu na ne-članice.

Kako mogu da doprinesem radu ove poslovne mreže?

Možeš biti učesnica na našim događajima o kojima ćeš biti blagovremeno obaviještena. Možeš objavljivati članke čija si autorka, ukoliko je to u skladu sa uredničkom politikom ovog online magazina.  

Kako prestaje moje članstvo?

Potrebno je samo da nam napišeš kratak email sa obrazloženjem. Osnivači zadržavaju diskreciono pravo da određene članice koje ne doprinose ili uzorkuju štetu po dinamiku rada mreže ili ugrožavaju druge članice isključe iz članstva.

Naši intervjui su autorski, marljivo radimo da svaka priča bude pravilno ispričana kako naš sagovornik kaže. Prenošenje bez navođenja izvora i autora je zabranjeno i kažnjivo.

Sadržaji na sajtu su takođe i informativnog karaktera. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet. 

Impressum: 

Naziv medija: "Žene od Uticaja"

Adresa elektronske pošte: info@zeneoduticaja.com

Glavna i odgovorna urednica: Sanja Milosavljević

Naziv osnivača medija: Društvo sa ograničenom odgovornošću "Impact Investments Group" Herceg Novi 

Vlasnička struktura "Impact Investments Group doo": 100% udjela Sanja Milosavljević

Sjedište osnivača medija: Ul. Save Kovačevića 9, 85347 Herceg Novi, Crna Gora

PIB osnivača medija 03400239

Tel: +382 67 635 217

Detaljna vlasnička struktura - podaci o pravnim i fizičkim licima koja neposredno ili posredno imaju više od 5% udjela u osnivačkom kapitalu medija, kao i podaci o povezanim licima OVDJE.