O nama

Ko smo mi

Poslovna mreža „Žene od Uticaja” ima za cilj da ženama Zapadnog Balkana pruži nove mogućnosti u poslu, umrežavanju, ličnom razvoju i putovanjima. Okupljamo članice iz biznisa, javnog sektora, zdravstva, ekspertkinje iz svih oblasti kao i ugledne žene u kulturi, umjetnosti i diplomatiji. Uspostavljanje poslovne saradnje na regionalnom tržištu i zajednički uticaj kroz obrazovne programe, skupove i istraživanja je rezultat koji imamo.   


Uz svoje dugogodišnje poslovne saradnice, ali i sve nove članice sigurna sam da će ovo biti pun pogodak. Želim da kreiram zdravu atmosferu i lijepu energiju na ovom sajtu, koja rezultira istoimenom konferencijom u Crnoj Gori i zemljama regiona. 

Sanja Milosavljevic, osnivačica ove mreže


Pitanja & Odgovori

Kako da postanem članica? 

Jednostavnim logovanjem, koje je povezano sa vašim nalogom na google ili sa facebook-om, vi pravite profil. Prijavom na sajt vi imate pristup svim sadržajima i ponudama na sajtu.

Da li se članstvo plaća? 

Ne. Članstvo za 2021/2022. godinu u poslovnoj mreži “Žene od uticaja je potpuno besplatno.

Šta su moji benefiti? 

Ova poslovna mreža ti daje mogućnost da sebe i svoj biznis ili projekat predstaviš mreži od više od 100 uspješnih i nezavisnih žena. Takođe, dobijaš pristup besplatnim seminarima, putovanjima ili znatno cjenovno nižim ponudama u odnosu na ne-članice.

Kako mogu da doprinesem?

Možeš biti učesnica na našim događajima o kojima ćeš biti blagovremeno obaviještena. Možeš objavljivati članke čija si autorka. 

Kako prestaje moje članstvo?

Potrebno je samo da nam napišeš kratak email sa obrazloženjem. Osnivači zadrzavaju diskreciono pravo da određene članice koje štete dinamici rada mreže ili ugrožavaju druge članice isključe iz članstva.

Postani članica