Uslovi korišćenja

Dobro došli na portal "zeneoduticaja.com" koji vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala u skladu s navedenim Pravilima i uslovima korišćenja. Korišćenjem i/ili registracijom na portal “zeneoduticaja.com”, korisnik prihvata ove uslove korišćenja kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici korišćenjem portal “zeneoduticaja.com” ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korišćenja te da su ih razumjeli u cijelosti. Ukoliko se ne slažete s uslovima koji su ovdje navedeni, molimo vas da ne koristite ovaj Portal. Portal "zeneoduticaja.com" Vam omogućava pristup autorskim tekstovima kao i prevedenim tekstovima sa referentnih sajtova na teme koje uredništvo smatra relevantnim. Podaci i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe. Ni jedan dio portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. Korisnici Portala ne smiju ni na koji način objavljene informacije koristiti u svrhe izazivanja rasne, vjerske i nacionalne mržnje i netrpeljivosti ili ih koristiti u bilo kojem kontekstu koji sadrži vulgarnosti i pozive na nasilje. Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih podataka u vezi sa portalom i osobama vezanim za internet portal.Zabranjeno je svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i hardvera.Zabranjeno je objavljivanje i razmena sadržaja koji krše važeće domaće i međunarodne propise.

Oglašavanje i linkovanje

Portal "zeneoduticaja.com", objavljuje i reklamne poruke oglašivača, besplatne sadržaje i linkove na druge web stranice. Sve sadržaje portala " zeneoduticaja.com " korisnik koristi na sopstvenu odgovornost. Portal ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja reklamnih poruka. Portal može sadržati linkove ka drugim sajtovima, koji su postavljeni u dobroj namjeri i kao pogodnost za korisnike, te takve linkove portal "zeneoduticaja.com" ne kontroliše niti je odgovoran za sadržaj istih.Uslovi korišćenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge kao i na sve korisnike portala " zeneoduticaja.com ".

Autorska i imovinska prava

Portal " zeneoduticaja.com " takođe poziva korisnike i omogućava korisnicima saradnju u vidu objavljivanja autorskih tekstova i drugih autorskih sadržaja. Dostavom autorskog teksta i drugog autorskog sadržaja portalu " zeneoduticaja.com " korisnik prenosi sva autorska i imovinska prava na portal " zeneoduticaja.com " koji zadržava pravo reprodukovanja i distribucije, bez naknade i bez vremenskog i prostornog ograničenja. Autor garantuje da je sadržaj isključivo njegovo vlasništvo. U slučaju bilo kakvih zahtjeva trećih lica, korisnik koji je poslao materijal obavezuje se da nadoknadi portalu " zeneoduticaja.com svaki oblik štete koja je nastala objavom materijala.

Korisnik zadržava moralna autorska prava. Zabranjeno je korišćenje sadržaja portala "zeneoduticaja.com" bez prethodno pribavljene dozvole vlasnika prava. Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala " zeneoduticaja.com " je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od neovlašćenog korišćenja kao i na naknadu štete prouzrokovane neovlašćenim korišćenjem. Prenošenje sadržaja portala "zeneoduticaja.com" dozvoljeno je uz prethodno pribavljno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "zeneoduticaja.com".

Video sadržaj

Portal nije odgovoran za legalnost i kršenje autorskih prava u vezi snimaka i sadržaja koji se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali... Samim tim ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo Vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni.