Koje tajne kriju lideri velikih kompanija?

U eri digitalne transformacije i globalnih izazova, efektivno liderstvo postaje ključno. Ali, šta čini istinskog lidera? Da li su to rođene osobine, naučene veštine ili kombinacija oba? Naš prvi #Leadership događaj najavljujemo u Beogradu za 28. septembar 2023. u Rome Business School Belgrade na Terazijama 27a

Sanja Milosavljević
Koje tajne kriju lideri velikih kompanija?

Liderstvo je umetnost, putovanje i izazov. U današnjem poslovnom okruženju koje se brzo razvija, lideri se često bore sa složenošću donošenja odluka, dinamikom tima i strateškom vizijom. Dok nam knjige nude teoretski uvid, prava mudrost liderstva se crpi iz iskustva i interakcije.

Da bismo premostili ovaj jaz, sa oduševljenjem najavljujemo događaj „Otkrivanje tajni efektivnog liderstva“ 28. septembra 2023. od 16:00 do 20:30 u Rome Business School u Beogradu. Ovaj događaj obećava jedinstven spoj stručnih uvida, iskustava iz stvarnog sveta i mogućnosti umrežavanja. Događaj će otvoriti Sanja Milosavljević, osnivačica poslovne mreže i portala "Žene od Uticaja" nakon koje će Rajka Šinik Vulić, direktorka RBS u Beogradu predstaviti program škole učesnicima. 

Praktični uvidi iz stvarnog sveta

Na našem panelu se nalaze stručnjaci iz industrije kao što su Jelena Ristić (Mastercard), Jelena Vuletić (Hipotekarna banka i Balance2Business) i Dušan Tomić (EY). Njihova iskustva prevazilaze ono što je napisano u knjigama, nudeći učesnicima da iz prve ruke čuju o izazovima i trijumfima liderstva.

Mogućnosti umrežavanja sa drugim liderima

Povežite se sa kolegama, potencijalnim mentorima i profesionalcima iz industrije. Izgradite odnose koji mogu pokrenuti vaše liderstvo, pronađite mentora, ili dopustite da mentor pronađe vas. 

Liderstvo nije samo vođenje tima, radi se o razumevanju nijansi, izazova i stalno promenljive dinamike poslovnog sveta. Ovaj događaj ima za cilj da opremi aktuelne i potencijalne lidere sa alatima i uvidima koji su im potrebni za efikasno snalaženje u ovim izazovima.

Za pitanja medija ili dodatne detalje, molimo kontaktirajte Sanju Milosavljević na sanja@mypressroom.me ili na +382 67 635 217 (viber, Whats app)

Broj mesta je ograničen. Hajde da podstaknemo liderske potencijale zajedno. Pridružite nam se u Beogradu.