Otvoren je Park Mimoze 2023. – Mjesto zabave za sve generacije

Sinoć je u centru Herceg Novog u parku “Boke” otvoren Park Mimoze. Mjesto gdje zabava počinje i završava svakog dana biće otvoreno dvadeset dana do 05. Marta 2023. Mimoza je više od četiri decenije prepoznatljiv znak Herceg Novog u zimskim mjesecima te je i Park Mimoze zamišljen je kao mjesto koje će zadovoljiti sve ukuse, kako najmlađih, tako i starijih, željnih dobrog provoda.

Sanja Milosavljević
Otvoren je Park Mimoze 2023. – Mjesto zabave za sve generacije

Po prvi put u Herceg Novom u okviru Praznika mimoze će biti postavljeno klizalište od 200 kvadratnih metara, koje će biti dostupno djeci i odraslima. Najmlađe očekuje još puno atrakcija i zabavnog sadržaja u kojima će svakodnevno moći da uživaju na čistom vazduhu, sa pogledom na more uz zdrave aktivnosti kao što su planinarenje, zip line, edukativne radionice i predstava na ledu.

Park Mimoze ove godine posebno angažuje i ugostitelje koji će u svojim kućicama ponuditi raznoliku ponudu hrane, pića i suvenira. 

Posjetioci će moći da probaju domaće proizvode, karakteristične za ovu regiju Boke Kotorske. Od priganica, džema od kivija i narandže, roštula, domaćih kobasica, pašticade, njoka uz čašu toplog kuvanog vina ili rakije, domaćeg soka od šipka, uživaćete i u muzičkom programu koji su organizatori pripremili.

Preko 30 koncerata za 22 dana je ono što smo pripredili našim građanima i posjetiocima. Novi fosili, Neno Belan, Cubismo su samo neki od poznatih izvođača koji će nastupiti u Parku Boke. Radujemo se da Herceg Novi postaje mjesto za sve generacije” rekli su organizatori 54. Festivala.  Vikendima će u Parku mimoze biti organizovani vikend bazari u okviru kojih će lokalna gazdinstva ponuditi svoje domaće proizvode.

Detaljan program Parka mimoze, tačnu lokaciju i spisak svih atrakcija možete pronaći na www.praznikmimoze.com/park