Prvi maj: Gastro Team iz Herceg Novog organizuje nezaboravni događaj

Svake godine ljudi širom svijeta obilježavaju Dan rada, poznat i kao Međunarodni dan radnika, i u mnogim zemljama Prvi maj je zvanični državni praznik, a radnici imaju slobodan dan. Iako se slavi na međunarodnom nivou, Praznik rada je nastao u Sjedinjenim Državama i ima svoje korijene u usponu sindikata u Čikagu u 19. vijeku, njihovoj teškoj borbi za prava radnika i borbi za osmočasovni radni dan.

Jelena Plivelic
Prvi maj: Gastro Team iz Herceg Novog organizuje nezaboravni događaj
Gastro Team

Ukoliko niste još sigurni gdje ćete za Prvi maj, naš predlog je da posjetite Fire Pit događaj koji prave Gastro Team iz Herceg Novog. U nastavku pročitajte o čemu je riječ i na koji način ovaj događaj opisuju osnivači Dragan Petrović i Marko Mitrović.

Grill je dugo bio prikazan kao 'muška stvar' - 'muški' podvig.  Bilo da se radi o dimljenju rebarca na roštilju u dvorištu ili kuhanju cijelih komada mesa na otvorenom, to uključuje suočavanje s neurednim, opasnim stvarima: vatrom, čađom, oštrim alatima i opekotinama.

No, u svijetu postoji čitav niz žena koje se bave vrhunskim radom kao "Fire pit masteri"  i iza kulisa pokušavaju oblikovati budućnost roštilja. Imena samo nekih od najuticajnih žena "Fire pit mastera" nas navode da potvrdimo da je era grila i na našoj strani.  Elizabeth Karmel, Helen Turner, Laura Loomis, Melissa Cookston, Tootsie Tomanetz.

Prvi maj je za sve ljubitelje prirode omiljeni datum. Takođe i za one koji  vole da svoj boravak u prirodi začine  sa malo vatre i po nešto još na vatri.

U duhu tradicije prvoga maja, po prvi put u Herceg Novom, Gastro Team organizuje "FIRE PIT SHOW". Kao i na predhodnim događajima od Gastro tima očekujte dobar provod i veoma ukusnu hranu. Za ljubitelje grila Chef Dragan Petrović  je pripremio do sada neviđenu ponudu. Stejk na Dimu od Australijskog hrasta, teksaški rub, ljuti sosevi, ljuta ulja... i još dosta toga. Za muzički program zaduženi su Marko Mitrović i Sergej Radan. Dođite na  pravo mjesto i u pravo vrijeme da se lijepo provedete sa porodicom i prijateljima na lokaciji plažnog kluba PEOPLES u Herceg Novom.