Intervju sa Milicom Plamenac: Mama influenserka pomaže ženama u borbi za potomstvo

Milica Plamenac živi u Tivtu. Nazivaju je influenserkom, ali ona za sebe kaže da je obična žena, mama dvogodišnje Đurđe koju je dobila poslije desetogodišnje borbe za potomstvo. Na svojoj platformi promoviše i motiviše ljude da se više vole, poštuju i da cijene prave vrijednosti.

Nada Stojanović
Intervju sa Milicom Plamenac: Mama influenserka pomaže ženama u borbi za potomstvo

O tome kako je prošla desetogodišnju borbu za potomstvo Milica Plamenac javno govori skidajući taboo sa vantjelesne oplodnje, motivišući žene da vjeruju u čuda i da ne odustaju. Đurđa je sada njen smisao života.

#ZENEODUTICAJA:  Jedna ste od rijetkih žena koja na svom instagram profilu nesebično dijeli savjete i podstiče žene da vantjelesnom oplodnjom dobiju bebu. Šta su bili vaši kljućni momenti u toj borbi?

 PLAMENAC:  Da, upravo je nedostatak informacija o vantjelesnoj oplodnji i bila motiv otvaranja mog profila. Tada sam već imala gubitak tri trudnoće, nijesam imala sa kim da podijelim iskustvo i dobijem prave informacije od ljudi koji su to prošli. Svi su krili iz nekog razloga da su uopšte prošli vantjelesnu oplodnju.

E upravo je to razlog zbog čega otvoreno govorim o svemu jer znam koliko je prava informacija vrijedna za sam uspjeh.

 Vjera ima veliki momenat u cijeloj borbi takođe, jer cijela borba za potomstvo je zaista teška, i psihički i fizički,  a treba nam nešto nesalomljivo kao vjera da nas drži pod ruku na tom putu.

Milica Plamenac: Đurđa je moj smisao svega

#ZENEODUTICAJA:  Koliko dugo ste pokušavali da zatrudnite? Koje su bile prognoze ljekara, a koji je bio vaš osjećaj?

PLAMENAC:   Trinaest godina je trajala borba. Imala sam i četri gubitka nažalost. Čak sam imala i porođaj u sedmom mjesecu sa fatalnim ishodom. Na prognoze se nijesam obazirala jer da jesam danas ne bih imala moju Đurđu. Najgore nešto što možete čuti na tom putu borbe je da je vaše jedino riješenje surogat majka tj. da neko drugi rodi vaše dijete. Ne mogu da kažem da me to nije poljuljalo, ali imala sam sreću da baš tada naiđem, igrom slučajnosti, na pravu doktorku koja mi je vratila nadu sa prvim susretom.

 #ZENEODUTICAJA:  Danas ste mama jedne preslatke  Đurđe. Šta svakog dana sebi govorite? Iz kojih krajeva vam se javljaju žene za savjet?

PLAMENAC:   Da, Đurđa je moj smisao svega. Unijela je vedrinu u naš život. Biti majka je moja najdivnija životna uloga.

 Drago mi je da sam dijeljenjem pravih informacija privukla ljude iz svih zemalja regiona, sa istim problemom.  Baš te informacije pomogle su da se rodi stotinjak jako željnih bebica. Što se mene tiče, to je moj smisao društvene mreže.

Intervju objavljen 21.10.2021. godine na www.zeneoduticaja.com Zabranjeno je kopiranje ili preuzimanje sadrzaja bez dozvole autorke.