Najava: Za svakoga ko je željan čuti kvalitetna muzička djela

Na otvorenom, u amfiteatru Luštice Bay u nedelju 8. avgusta od 21h, istaknuta crnogorska operska diva Milica Raičević nakon godinu i po dana, nastupa ponovo pred publikom sa kamarnim ansamblom "Nuovo"

Sanja Milosavljević
Najava: Za svakoga ko je željan čuti kvalitetna muzička djela

Na otvorenom, u amfiteatru Luštice Bay u nedelju 8. avgusta od 21h, istaknuta crnogorska operska diva Milica Raičević nakon godinu i po dana, nastupa ponovo pred publikom. Njenih 16 godina iskustva sa javnim nastupima i scenskim izvođenjem uz ponovnu dozu pozitivne treme, obilježiće kvalitetan zvuk, pa su dobrodošli svi oni koji žele biti dio ove muzičke priče. Posjetioci će svoje “baterije” napuniti dobrom energijom.

“Poslije godinu i po dana pauze, prouzrokovane epidemiološkom situacijom zbog pandemije Covid-19 nastupam pred publikom sa svojim kolegama iz kamernog ansambla "Nuova". Možda će zvučati smiješno, ali postoji jedna doza pozitivne treme jer kada nemate kontinuitet sa nastupima i veliku pauzu, osjecate veliku odgovornost i obavezu da ne iznevjerite očekivanja. Vjerujem da ce sinergija ambijenta, mora i repertoara pružiti nama, izvodjačima i publici jedan osjećaj relaksiranosti i emotivnosti. Pitate se zašto emotivnosti? Jer je repertoar sačinjen od evergreen-a, kancona, šansona, atraktivnih arija koje nikoga nece ostaviti ravnodušnim.” rekla je povodom koncerta Milica Raičević, crnogroska operska pjevačica.