Martina Vrbos osvaja sa novim singlom "Da me voliš" - Dinamična nova numera hrvatske kantautorke

Uzbudljiva vijest za sve ljubitelje kvalitetne muzike u Crnoj Gori: Martina Vrbos, renomirana hrvatska kantautorka, sa zadovoljstvom predstavlja svoj najnoviji singl "Da me voliš". Pjesma, koja je plod Martininog autorskog rada na polju teksta i muzike, donosi osvježavajuće ritmove koji obećavaju da će osvojiti srca crnogorske publike i regiona.

Sanja Milosavljević
Martina Vrbos osvaja sa novim singlom

Nakon emotivne balade "Zašto mi ne daš da te volim", Martina nas vodi u novu muzičku avanturu sa bržim tempom i zaraznom melodijom. "Da me voliš" je prava poslastica za sve one koji traže nešto novo i energično u muzičkom izrazu.

Ovo je numera za sve žene, tako i spot ima žensku energiju i utiče na samopouzdanje svake od nas. Ja sam žena koja stvara muziku, važno mi je da ljudi uživaju dok slušaju.” kaže Vrbos.

Pozivamo sve muzičke sladokusce u Crnoj Gori da otkriju "Da me voliš" i da se prepuste ovom muzičkom doživljaju. Singl i spot su dostupni na svim popularnim muzičkim platformama.

Martina Vrbos, poznata po svojim raznovrsnim nastupima i kabaretskim večerima, gdje je briljirala izvođenjem različitih numera, sada je na sceni sa singlom koji ističe njenu umjetničku svestranost. Ova pjesma je savršen primjer kako se kvalitetna muzika prilagođava različitim stilovima, dok istovremeno zadržava autentični pečat koji Martina nosi.

"Da me voliš" je pjesma koja zrači strašću i ljubavlju, a Martinin jedinstveni vokal dodaje posebnu dimenziju ovoj numeri. Pjesma je emotivno putovanje koje povezuje slušaoce sa temama ljubavi i želje.

Pozivamo sve muzičke sladokusce u Crnoj Gori da otkriju "Da me voliš" i da se prepuste ovom muzičkom doživljaju. Singl i spot su dostupni na svim popularnim muzičkim platformama.

Sa ovom pesmom Martina Vrbos se takmiči za pesmu Evrovizije u Srbiji, te su brojne spekulacije odakle Hrvatica na stejdžu a da li će nas iznenaditi kao pobednička numera, koja ima najviše šanse da Srbiju predstavlja u Malmeu, ostaje da se vidi.