Naj menadžerke za 2023. Unije poslodavaca Crne Gore (UPCG)

U partnerstvu sa Skupštinom Glavnog grada Podgorica i Međunarodnom organizacijom rada (ILO), u Podgorici je organizovana konferencija „Žene u menadžmentu – snaga promjena i ekonomskog napretka”. Tom prilikom Unija poslodavaca Crne Gore dodijelila je osam nagrada za najbolje menadžerke koje su ostvarile uspješne rezultate u 2023.godini.

Anastasija Vujošević info@zeneoduticaja.com
Naj menadžerke za 2023.  Unije poslodavaca Crne Gore (UPCG)
MNE magazin

U kategoriji Naj menadžerka za 2023. u medijima nagrađena je glavna i odgovorna urednica portala MNE magazin i izvršna direktorica kompanije VD PRESS Vedrana Tadić –Tarailo i programska direktorica Adrija TV Rajka Raičević.

U kategoriji ,,privreda” nagrađene su – izvršna direktorica Pivare ,,Trebjesa” Sanja Ćalasani direktorica pravnih poslova i ljudskih resursa Hotelske grupe „Budvanska rivijera“ AD Budva Milena Raičković.

Kada je riječ o javnom sektoru, nagrađene su izvršna direktorica Fonda za inovacije Crne Gore Bojana Femić -Radosavovići državna sekretarka u Ministarstvu prosvjete, nauke i inovacija Marijeta Barjaktarović Lanzardi.

U civilnom sektoru nagrađene su direktorica nevladinog udruženja ,,IKRE” Rožaje Velida Hodžići generalna sekretarka i projektna menadžerka Udruženja zaštite na radu Crne Gore Đina Janković.

Najbolje menadžerke su poručile da priznanja potvrđuju da mogu da rukovode uspješno poslovima, da se trude da ostvaruju najbolje rezultate, da ne posežu za izgovorima i da žele da budu primjer svima i podstrekač onim ženama koje, možda, iz nekog razloga nemaju hrabrosti da pokrenu biznis.