Upoznajte Andreju Vuković, liderku u organizaciji luksuznih destinacijskih vjenčanja

Da je pored stručnosti izuzetno važno i biti „rođen" za posao kojim se baviš, dokazuje Andreja Vuković, poznata organizatorka luksuznih destinacijskih vjenčanja i tematskih događaja. Luksuz, besprijekornost, elegancija, to je ono što obećava i što je čini liderkom u ovoj oblasti te i ženom od uticaja koju smo želeli da vam predstavimo!

Sanja Milosavljević
Upoznajte Andreju Vuković, liderku u organizaciji luksuznih destinacijskih vjenčanja

Svoju internacionalnu karijeru je započela 2012. godine, u okviru koje je organizovala vjenčanja na brojnim egzotičnim lokacijama, poput Floride, karipskih ostrva, Aljaske, obale Australije i pacifičkih ostrva.

Ljubav je Andreju 2018. godine dovela u Crnu Goru gdje je osnovala porodicu i nastavila karijeru u luksuznom hotelu. Posvećenost i strast prema poslu kojim je nastavila da se bavi, u kratkom roku je dovode do zavidne reputacije u industriji, prepoznate od vodećih kompanija i internacionalnih klijenata. Svojim jedinstvenim pristupom, Andrejin pristup postaje sinonim za vrhunsku uslugu i sofisticiranu eleganciju.

Andreja Vuković se otisnula u preduzetničke vode, te je vlasnica sopstvenog biznisa a do sada je organizovala u svojoj karijeri preko 300 vjenčanja i korporativnih događaja. Podstaknuta je željom da proširi svoje polje djelovanja i pruži svoj doprinos da Crna Gora postane prepoznata destinacija za organizaciju egzotičnih vjenčanja.

“Kako je ovo relativno nova industrija u Crnoj Gori, jedan od mojih ciljeva je da sopstvenim primjerom podstaknem druge da se edukuju i posvete „event" industriji, jer zdrava konkurencija je osnov za rast standarda destinacije. Naredni koraci u mojoj karijeri zasigurno će biti posvećeni konstaltingu i „coaching-u", a jedan od osnovnih ciljeva je da se pored znanja prenesem ono najvažnije, a to je ljubav i predanost.” rekla je Andreja za #zeneoduticaja.

Agencija „Weddings & Events by Andreja Vukovic" vodeća u organizaciji luksuznih vjenčanja i tematskih događaja se izdvaja po personalizovanoj usluzi, pažljivom planiranju, besprijekornom  izvođenju i jedinstvenim detaljima koji čine svaki događaj posebnim.

#andrejavukovicevents info@weddingevents4.me  +382 (0)67 308 291