Naša preporuka: Koučing kompetence za menadžere – Budite spremni za izazove!

"Volimo da budemo snaga koja stvara promjene, pa smo i kreirali prvi on-line program "Koučing kompetence za menadžere" u Crnoj Gori. Prednost onlina je sto očekujemo i učesnike iz regiona." istakla je Jelena Vuletić, osnivačica kompanije Balance to Business za #zeneoduticaja

Jelena Plivelic
Naša preporuka: Koučing kompetence za menadžere – Budite spremni za izazove!
Fotografija: Vesela Miskovic

Primjećujete li da se morate dodatno angažovati da propratite promjene, kako bi bili u mogućnosti da ostvarite rezultate i ciljeve koje ste sebi postavili? Tražite li najbolje metode koje će Vas brže dovesti do željenog ishoda? Promjena je ono što definiše današnjicu, a odigrava se nevjerovatnom brzinom, iz dana u dan. Iskoristite ovu priliku da započnete proces ličnog i profesionalnog razvoja kao i da unaprijedite menadžerske kompetence koje daju rezultate!

Jelena Vuletić - Balance to Business;  Fotografija: Vesela Miskovic

Potreba i vizija naše Jelene Vuletić da kroz koučing i treninge, podiže svijest u korporativnom okruženju koliko je neophodno u ovom novom dobu, sebe konstantno unapređivati i biti spremniji za svakodnevne izazove sa kojima se susrećemo.

Mislimo da je ovaj program za vas zato što obrađujemo realne scenarije i događaje, primjenjujemo nove principe koji garantuju rezultate na vašem ličnom i profesionalnom nivou a sve sa ciljem da povećate samopouzdanje, efikasnije donosite odluke,aktivno slušate, produktivno dajete feedback i radite u timu, budete podrška članovima tima i prijateljima,osnažite vaš potencijal za stvaranje novih i kreativnih ideja sa fokusom na budućnost.

Trening za menadžere je program koji se bazira na svim alatima koji vam mogu pomoći da ostvarujete sjajne rezultate. Ono što ovaj program izdvaja od ostalih jeste obrada realnih scenarija i događaja, sa kojima se svi susrećemo na svakodnevnom nivou. Koučing pristup menadžera znači biti usmjeren ka rješenju, a isti se koristi kao osnovni alat za rješavanje konkretnih situacija.

Ovaj program je za Vas ukoliko želite da:

1.Podržite i realizujete svoju viziju i ostvarite strateške cijljeve;

2.Primjenite nove principe radi unaprijeđenja organizacione kulture koja podstiče nove rezultate;

3.Unaprijedite menadžerske kompetencije na svim organizacionim poljima;

4. Implementirate kulturu odgovornosti i rezultata.

Treninzi će se održavati svake druge srijede od 10.30h do 12.30h putem ZOOM-a, od 21.09.2022. do 20.11.2022.

Prijavite se putem linka https://balance2business.me/