Poslušajte podkast #3 Inovaciona: Izazovi i podrška

Ponosne smo na saradnju sa programom „Inovaciona“ iz Srbije koji ukazuje u novoj sezoni upravo na značaj udruživanja u regionu. Imali smo priliku da #zeneoduticaja predlože sjajne preduzetnice Crne Gore. Sve žene u biznisu razumeju jedna drugu. Snažne žene uvek osnažuju druge žene- deljenjem sopstenih iskustava pružaju mentorstvo i inspiraciju. Zato je važno da smo na putu ka razvoju svog biznisa umrežene i udruŽene!

Sanja Milosavljević
Poslušajte podkast #3 Inovaciona: Izazovi i podrška

Kada je najbolje vreme da se osmisli preduzetnički plan i kako se žene ohrabruju da preuzmu liderske pozicije? Koji su izazovi naše sredine i koje su lekcije koje dolaze sa strane? Šta možemo da promenimo pojedinačnim naporima, a za šta je potrebno udruživanje?

O ovim temama razgovarali smo sa Jelenom Vuletić, osnivačicom Balance to Business programa za koučing i mentorstvo, i Bojanom Miladinović predstavnicom austrijskog brenda premijum sladoleda Kolibri Eismanufaktur. 


  "Postoji to uvjerenje i predrasuda da žena ne može da bude sjajna na svim poljima, posebno u našem regionu. Važno je da se te predrasude mijenjaju korak po korak, i da svaka od nas pojedinačno, kroz rad na sebi osvješćuje da ona može!" rekla je Jelena Vuletić, iskusna bankarka iz Crne Gore koja je i osnivačica Balance to Business.