Poslušajte prvu epizodu podkasta: “Šta si preduzela?”

Ponosne smo na saradnju sa programom „Inovaciona“ iz Srbije koji ukazuje u novoj sezoni upravo na značaj udruživanja u regionu. Imali smo priliku da #zeneoduticaja predlože sjajne preduzetnice Crne Gore. Sve žene u biznisu razumeju jedna drugu. Snažne žene uvek osnažuju druge žene- deljenjem sopstenih iskustava pružaju mentorstvo i inspiraciju. Zato je važno da smo na putu ka razvoju svog biznisa umrežene i udruŽene!

Sanja Milosavljević
Poslušajte prvu epizodu podkasta: “Šta si preduzela?”

U prvoj epizodi podkasta o inovacionom ženskom preduzetništvu "Šta si preduzela?" Tijana Pantelić Janićijević razgovarala je sa Draganom Marković, pravnicom i ko-osnivačicom vinarije i udruženja 100 žena i Sanjom Milosavljević, politikološkinjom i osnivačicom Impact Instituta i poslovne mreže Žene od uticaja.

Dragana je jedna od 100 žena, udruženja žena vinarki koje su kreirale zadrugu kao prostor razumevanja i sistem podrške i bave se kolektivnom proizvodnjom kvalitetnih vina u okolini Niša. Ona nam je približila značaj udruživanja i objasnila kako uticaj i domet dobre ideje raste kada se oko nje udružimo. Druga sagovornica u razgovoru je i osnivačica ovog portala i poslovne mreže Žene od uticaja Sanja Milosavljević, koja je podelila lekcije iz svog veoma raznolikog poslovnog iskustva, govorila o prednostima i manama preduzetništva, o ženskim inovacionom fondovima, te problemima i kočnicama koje je neohodno prevazići na putu ka zajedničkom rastu.

www.inovaciona.rs/podkast