Liderka promjene: Grupni koučing za žene 18. juna 2022. u Podgorici

Da li ste bili u situaciji da između brzog donošenja odluka i promišljanja o problemima na poslu, vi reagujete spontano i neretko su te odluke bile nešto na šta i niste ponosni a rezultati nisu bili zadovoljavajući? Teško se mirimo i sa Sokratovom filozofskom mišlju „Znam da ništa ne znam“, iako na kraju poslovnog dana, moramo biti svjesni koliko još treba da učimo da bismo bile dobre liderke i donosioci odluka. Istini za volju, promisljanje daje prave perspektive, daje i samopouzdanje u donošenju odluka a kada razumijete „širu sliku“ onda već govorimo o iskusnom donošenju odluka. A da li to umijemo?

Sanja Milosavljević
Liderka promjene: Grupni koučing za žene 18. juna 2022. u Podgorici
www.balance2business.me/koucing/

Ovo je najava programa koji pomaže da žene prepoznaju i iskoriste svoj snažan osjećaj i odgovore na pitanje „Zašto i kako“ pronaći snagu i hrabrost da istrajete, promjenite se na bolje a time osvijestite da ste sposobne za postizanje velikih stvari.

Jelena Vuletić, sertifikovani ICF kouč i mentorka sa 30 godina bankarskog iskustva kreirala program je “Liderka promjene: Korak Naprijed” koji će biti održan 18. juna 2022. od 9-16 u hotelu CUE u Podgorici. 

Program je namijenjen  ženama koje su vlasnice ili imaju udio u vlasništvu kompanija, za sve koje su na menadžerskim pozicijama ili planiraju da započnu biznis. Program je prilika i za sve žene koje vode timove iz bilo koje industrije ili intitucije, ili jednostavno imaju “velike planove” i žele da rade na sebi i svojim potencijalima. 

“Grupni koučing je fenomenalna forma za individualni razvoj jer pored kouča imate I podršku cijele grupe. Kreiranje prostora ispunjenim povjerenjem, dovodi do razmjene medjusobnih iskustava medju učesnicama koja budu mnogo korisna za lične promjene i nove uvide. Kreativni koučing alat, “Points of you”, koji ja koristim, inspiriše da na sve životne, lične ili karijerne teme nadjemo što više odgovora i mogućnosti, a funkcioniše po principu foto terapije, govori moćnim jezikom fotografije koji provocira i tjera na razmišljanje. Kroz svjesnu PAUZU za opažanje, ŠIRENJE mogućih pogleda na stvari, ljude, dogadjaje, FOKUS na izbor i AKCIJU tj. stvaranje nove stvarnosti, novih projekata, ideja i obrazaca ponasanja, čini ovaj grupni koučing program “Liderka promjene- Korak naprijed” posebnim.” rekla je Jelena Vuletić, koja je i osnivačica kompanije Balance2Business.

Osim medjunarodno priznate teorije i praktičnih alata, moguće je imati i personalizovane mentoring sesije. Ukoliko nakon programa I dalje imate nedoumice i sumnje o tome šta je potrebno za “korak naprijed” kroz mentoring sesiju dobićete odgovor po vašoj mjeri".

Prijave su moguće na linku www.balance2business.me/koucing/ a za dodatne informacije nas kontaktirajte putem email-a: info@balance2business.me 

Brošura programa dostupna je na ovom linku