B2B Akademija somatskog liderstva: Revolucija u liderstvu stiže u Beograd!

Liderstvo u današnjem poslovnom pejzažu nikada nije bilo zahtevnije i složenije. Tehnološke inovacije, globalizacija i multigeneracijske radne snage postavljaju svoje izazove pred liderima. Na to se dodaje sve veći procenat stresa i iscrpljenosti, uz neprestane brze promene koje zahtevaju neprestano prilagođavanje. Predstavljamo inovativnu svetsku praksu za ove moderne izazove - Somatsko liderstvo.

Sanja Milosavljević
B2B Akademija somatskog liderstva: Revolucija u liderstvu stiže u Beograd!

Somatsko liderstvo, koncept koji se fokusira na integraciju tela, emocija i razuma kako biste postali efikasniji i inspirativniji lideri. Somatsko liderstvo pruža ključne alate liderima da razumeju duboku vezu između tela i uma. Kada lideri postanu svesni kako njihovo telo reaguje na različite situacije, mogu bolje prepoznati i kontrolisati svoje emocije. To vodi jasnijim odlukama, efikasnijoj komunikaciji i boljim rezultatima u vođenju timova.

Jednako važno, razumevanje sopstvenih emocionalnih i telesnih reakcija može pomoći liderima da bolje razumeju i podrže svoje timove. Prepoznavanjem znakova stresa ili nelagode, lideri mogu pravovremeno intervenisati i pružiti podršku članovima tima pre nego što se problemi eskaliraju.

B2B Akademija Somatskog Liderstva, renomirani program, autorke Jelene Vuletić, osnivačice Balance2Business i članice UO Hipotekarne banke, prvi put stiže u Beograd! Program počinje 27. oktobra 2023. godine, traje tri meseca i održava se u samom srcu Beograda u hotelu Hilton. Kroz dinamične interaktivne module tokom tromesečnog programa, vodeći leadership kouč i trener, Jelena Vuletić, će polaznike voditi kroz praksu somatskog liderstva, osnažujući ih da donose odluke sa jasnoćom, komuniciraju sa uticajem i ostvaruju dugoročne ciljeve.

Jelena Vuletić, iskusna liderka u oblasti somatskog liderstva, izrazila je svoje uzbuđenje zbog prilike da lideri i liderke u Beogradu iskuse ovu transformaciju rekavši: “Ova ekskluzivna B2B Akademija Somatskog Liderstva nije samo obuka; to je prilika za ambiciozne lidera da se izdignu iznad izazova modernog liderstva i postanu izuzetni kao vođe. Top menadžere, preduzetnici, talentovani pojedinci koji su mi se pridružili na ovom inovativnom program, sigurno će svedočiti promenama u sopstvenom liderskom stilu.”

Šta možete očekivati na B2B Akademiji Somatskog Liderstva?

-        Duboko razumevanje veze između somatskog iskustva i liderstva.

-        Tehnike za efikasno upravljanje stresom i povećanje koncentracije.

-        Razvoj emocionalne inteligencije i veština komunikacije.

-        Praktične vežbe za unapređenje govora tela i uticaja.

-        Povezivanje sa istomišljenicima iz poslovnog sveta.

Prijatelj B2B Akademije Somatskog Liderstva je Maja Mrkalj, MCS consulting.