„Going Digital“ radionica za žene u biznisu

„Going Digital“ je četvorodnevna radionica koja će se održati 7, 9, 14, i 16. marta, u terminu od 13:00 do 16:30 časova, uživo u Podgorici, u hotelu Voco. Ova radionica se organizuje u okviru programa Evropske banke za obnovu i razvoj „Žene u biznisu“.

Sanja Milosavljević
„Going Digital“ radionica za žene u biznisu

„Going Digital“ radionica će nastojati da vas detaljno upozna sa konceptom digitalnog marketinga – na koji način se digitalni marketing razlikuje od tradicionalnog pristupa marketingu, kako napraviti koncept strategije digitalnog marketinga – ali i sa praktičnim metodologijama i onlajn alatima koje možete koristiti da se predstavite svojoj publici. Saznaćete koje su mogućnosti, prednosti i nedostaci određenih društvenih mreža i koja su najbolja rješenja za vaš biznis. Radionica obrađuje razvoj i optimizaciju vebsajta kao okosnice vašeg prisustva na Internetu i ukazuje na to kako da iskoristite imejl marketing za automatizaciju i unapređenje komunikacije sa vašim klijentima. Na kraju, saznaćete na koji način digitalni marketing može doprinijeti vašem poslovanju bez obzira da li ga primjenjujete sami sa svojim marketing timom ili angažujete profesionalnu podršku. Ako vodite biznis i želite da ga unaprijedite, ovakva radionica će vam pomoći da ostvarite kontakt sa potencijalnim klijentima i uspješno ponudite i prodajete svoje proizvode i usluge onlajn.

Ova radionica je namijenjena direktorkama i preduzetnicama, odnosno, ženama koje utiču na strategiju vođenja biznisa, pa samim tim i na formulisanje marketinške strategije. Ova radionica nije namijenjena ženama koje se bave marketingom i svakodnevno rade na implementaciji marketinških aktivnosti, niti ženama koje vode ili rade u marketinškim agencijama ili preduzećima koje nude usluge iz oblasti marketinga.

Radionica je interaktivna, uključuje prezentacije, vježbe, grupne diskusije i primjere iz stvarnog života. Program je podijeljen u četiri modula koji će biti izvedeni u toku četiri dana u trajanju od po tri sata i 30 minuta, sa pauzama od po nekoliko dana između modula. Posljednji modul će biti organizovan kao grupna diskusija u okviru koje će treneri nastojati da odgovore na sva dodatna pitanja učesnica iz domena digitalnog marketinga, kao i da pruže praktične savjete za razvoj digitalnog nastupa njihovih biznisa.

Napomena: Radionici može prisustvovati po jedna osoba iz prijavljene kompanije. Radionica će biti održana na crnogorskom jeziku.

Prijave su moguce putem mejl adrese: vanja.kljajevic@ebrd.com

Zahvaljujući značajnoj podršci donatora programa, učešće na radionici podrazumijeva kotizaciju u iznosu od 100 EUR. Donator programa je Švedska (Sida).