EBRD Star Venture program – prijavite se do 16. aprila!

Konkurs za peti po redu program Star Venture, namenjen startap preduzećima otvoren je do 16. aprila. Program je u organizaciji Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i cilj konkursa je da pronađe startape sa visokim potencijalom i pomogne im u početnim fazama razvoja

Sanja Milosavljević
EBRD Star Venture program – prijavite se do 16. aprila!

Program Star Venture

Namenjen je startap firmama u ranijim fazama razvoja koji su demonstrirali potencijal za skaliranje, sa ciljem da ih pronađe i pomogne u početnoj fazi razvoja. Startap preduzeća dobiće podršku mentora i savetnika u najrazličitijim industrijama, organizovaće se radionice, kako bi preduzeća poboljšala efikasnost.

Poziv je otvoren za startap preduzeća koji rade manje od pet godina, sa godišnjim obrtom ispod milion evra i koji demonstriraju kompetitivnu prednost.

Star Venture tim organizuje Dane otvorenih vrata putem Zoom platforme. OpenDay će imati sedam termina i održavaće se jednom nedeljno, svake srede od 11 sati, počev od 1. marta zaključno sa 12. aprilom.

Prijave su otvorene do 16. aprila putem linka https://www.ebrd.com/starventure/start-ups i popunjavanjem ovog aplikacionog formulara.

Program se realizuje uz donatorsku podršku WB EDIF I Vlade Luksemburga.