Vikend preporuka za žene: Radionica „Strategija uspeha u Podgorici u nedelju 8.maja”

Nedelja je idealan dan da uradite nešto za sebe! Naša preporuka je radionica “Stretegija uspeha: od odluke do rezultata” Ivane Ratković Vučeljić, NLP Master, Life & Business Coach. Ivana je bila naša učesnica konferencije, pa vas pozivamo da je podržite.

Sanja Milosavljević
Vikend preporuka za žene: Radionica „Strategija uspeha u Podgorici u nedelju 8.maja”

„Da li imate snove i želje? Ili ste odlučni da svoj život uzmete u svoje ruke, kreirate izazovne ciljeve, posvećeni njihovom ostvarivanju? Razlika je ogromna!

Verujem da manje od 5 odsto populacije stvarno zna da pravilno postavi ciljeve i način kako da ih i ostvari. Većina ljudi ima neke maglovite predstave budućnosti i jednostavno se nada da će ih ostvariti.

Iz ličnog iskustva, edukacija koje sam pohađala punih 10 godina u oblasti ličnog razvoja, iz iskustva i rezultata svojih klijenata kreirala za vas radionicu "Strategija uspeha".  Jednodnevna radionica je prilika da odvojite vreme za sebe i ono što je najvažnije za vas, za vaš život, uspeh i sreću.

Motivisaću vas da zastanete na kratko i razmislite šta je ono što je zaista prioritet u vašem životu. Na šta trošite svoje vreme, to jest svoj život? U šta biste voleli da ga investirate? Mi imamo moć da u jednom danu samo jednom odlukom promenimo tok života. Imamo moć da promenimo pravac u kom idemo.

Postavlja se pitanje: Šta ako ne uradite ništa sa onim oblastima gde ste nezadovoljni, ako ništa ne uradite gde ćete biti za godinu, za tri, za pet...ako nastavite da idete u istom pravcu?

Koja je to odluka koju vi treba da donesete da biste  promenili pravac i krenuli da idete tamo gde želite da budete, da postanete srećniji, uspešniji i  gde želite da budete bolji za sve važne osobe do kojih vam je stalo.  Naučiću vas da postavite sebi primamljive ciljeve, kao i procesima koji će povećati verovarnoću ostvarivanja kreiranjem jasne vizije. Osnažićete se  da krenete putem  ostvarivanja kroz konkretne korake usmerene  ka akciji i rezultatu. 

Radionica je namenje vama koji znate da je vaš život u vašim rukama, oblikovan vašim odlukama, aktivnostima koje preduzimate. Svim ambicioznim ljudima koji žele brže da napreduju, kreiraju inspirativne ciljeve i posvete se njihovom ostvarivanju. Ako i vi razmišljate na taj način i ako se tako osećate, znači da ste upravo vi ta osoba koja je spremna za novo iskustvo, veštine i napredak.  Zato se radujem od srca i čestitam vam što se odvažili da prisustvujete mojoj radionici unapredite svoj život. Sada je pravi momenat.“ 

                                                                                                  Ivana Ratković Vučeljić

                                                                               NLP Master, Life & Business Coach

Ivana poručuje da je korišćenje oprobane tehnike iz sveta NLP-a i coaching-a odmah primenjivo u praksi ako želite da:

✅️ Saznate  šta vas pokreće, motiviše i šta vam je važno;

✅️ Pomoću matrice POKRENI kreirate  jasne  ciljeve  koji daju pokretačku energiju;

✅️ Prevaziđete svoje granice i razvijete svoju fleksibilnost i  kreativnost;

✅️ Da maksimalno koristite sopstvene resurse u prevazilaženju problema;

✅️ Da umete da pridobijete podršku ključnih ljudi;

----------------------------------------------------

Mesto: UPBEAT hub, Event & Training Centre, Kuća Čubranović 1630,

Kralja Nikole 36, Podgorica

Vrijeme: Nedelja 8.maj 10h-16h

Kontakt: 067 83 55 54

Rezervišite svoje mesto putem ovog linka