EmpowerHER konferencija - Povezivanje i osnaživanje: Nova era ženske snage u Crnoj Gori

U susret Međunarodnom danu žena, medijski portal i poslovna mreža "Žene od uticaja" u saradnji sa Porto Montenegrom sa ponosom najavljuju održavanje konferencije "EmpowerHER" 8. marta u hotelu Regent u Porto Montenegru od 10h do 14h.

Sanja Milosavljević
EmpowerHER konferencija - Povezivanje i osnaživanje: Nova era ženske snage u Crnoj Gori

U susret Međunarodnom danu žena, medijski portal i poslovna mreža "Žene od uticaja" u saradnji sa Porto Montenegrom sa ponosom najavljuju održavanje konferencije "EmpowerHER" 8. marta u hotelu Regent u Porto Montenegru od 10h do 14h. Ova jednodnevna konferencija ima za cilj da uz međusobnu podršku kroz učenje i razmjenu iskustava i da se ženama pruži podrška u ostvarivanju profesionalnih i ličnih ciljeva, ali i podstakne pitanje ekonomskog razvoja i uloge žena. Konferencija je besplatna za sve učesnice, a mini sajam “She creates” biće prilika da žene predstave biznise jedne drugima. 

Konferencija "EmpowerHER" okupiće inspirativne govornice, liderke iz različitih oblasti, koje će svojim prisustvom i izlaganjima motivisati učesnice da prepoznaju i razviju svoje potencijale. 

Na panel diskusiji „Rušenje barijera: žensko liderstvo i poslovni uticaj“ u razgovoru sa Katarinom Milačić  osnivačicom komunikacijske agencije Strategist i direktoricom Fondacije Miloš Karadglić i, Jelenom Vuletić osnivačicom kompanije Balance2Business i članicom borda Hipotekarne banke i Vanjom Madžgalj osnivačicom nevladine organizacije Edicon, centra za inicijative u obrazovanju obuhvatiće različite aspekte doprinosa žena biznisu i vođstvu.

"Naša misija je da osnažimo žene da postanu lideri promjena u svojim zajednicama, da inspirišemo jedna drugu i da zajedno gradimo bolju budućnost regiona", izjavila je Sanja Milosavljević, osnivačica "Žene od uticaja". "EmpowerHER jednodnevno okupljanje konferencija predstavlja priliku da se stvore nova partnerstva, učimo jedne od drugih i zajedno napredujemo."

Pozivamo sve zainteresovane žene da se pridruže ovom jedinstvenom događaju, da zajedno proslavimo snagu i doprinos žena u našem društvu i da podstaknemo stvaranje snažne mreže podrške među ženama u Crnoj Gori.

Zvanična komunikacija događaja biće na engleskom jeziku.

Detalji o registraciji i programu konferencije dostupni su na linku. Za više informacija, kontaktirajte +382 67 635 217

Zašto je umrežavanje važno?

Umrežavanje pruža priliku za dijeljenje znanja, resursa i iskustava, što je ključno za profesionalni i lični razvoj. Platforma “Žene od Uticaja” teži da stvori okruženje u kojem žene mogu da se povežu, razvijaju nove ideje i pronađu podršku za svoje projekte i ambicije. Promjenama želimo da izgradimo zajednicu i podstaknemo dijalog između institucija i malih biznisa, te unaprijedimo poslovni ambijent u Crnoj Gori i regionalnu saradnju.

www.zeneoduticaja.com medijski portal i istoimena poslovna mreža su osnovani 2020. godine i regionalna je platforma i medij putem kog osnažujemo, savjetujemo i podržavamo žene u Crnoj Gori i balkanskim zemljama. Do sada smo organizovali godišnje konferencije i lidership događaje u Herceg Novom, Tivtu, Podgorici, Beogradu, Zagrebu, Sarajevu. Danas imamo više od 200 aktivnih članica iz različitih sektora uglavnom na liderskim pozicijama.