Šta je zajedničko zalascima sunca na Adi Bojani i modi? Ideja o održivosti!

Dobra dela nije dovoljno učiniti samo jedanput. Moramo ih ponavljati da bi postala navika svih nas. Tako su Ivana Stanković i Helen Babić preduzetnice, dobro poznate influencerice, ekspertkinje za marketing i kreativne kampanje nakon prošlogodišnjeg uspešno organizovanog događaja na Adi Bojani, ponovo osmislile sa svojim timom aktivnost kojom slave prirodu za sve što nam je podarila.

Sanja Milosavljević sanja@mypressroom.me
Šta je zajedničko zalascima sunca na Adi Bojani i modi? Ideja o održivosti!

Sada već poznati modni događaj - Sunset fashion i ove godine će okupiti ugledne, pre svega ekološki svesne ličnosti iz sveta mode i medija, kako bi zajedničkim snagama pomogle očuvanju Velike Plaže i Ade Bojane.

U Ulcinju će se 26.avgusta u Azul Beach resort-u od 19h baš u vreme zalaska sunca na jednom mestu okupiti svi oni koji žele da učestvuju svojom pozitivnom energijom, i da uživaju uz zvuke elektronske muzike, kreacije renomiranih dizajnera, a istovremeno čineći dobro delo za prirodu.

“Ove godine, u ime društva odgovorne kompanije, prikupljena novčana sredstva doniraćemo u praktične svrhe, koja su pre svega u interesu održive ekologije. Duž čitave staze, kako bismo najlepšu rutu koja vodi od Skele Velike plaže do Albatrosa, pretvorili u hiking stazu, a ujedno i must-visit destinaciju regiona, postavićemo klupe za sedenje i kante za otpatke. Sačuvaćemo okolinu od potencijalnog zagađenja, a svi posetioci će imati mesto za predah, i uživanje u mirisu i svežini crnogorskog plavetnila.” rekle su organizatorke.

Posetioci će imati priliku da vide rad i delo Maje Halilović, bio-dizajnerke, vanvremensko umeće Marine Banović, brendove poput Legenda i Monize. Brojna iznenađenja vas čekaju na Velikoj plaži kako bismo sačuvali sve ono što volimo i želimo da imamo u budućnosti.

Budimo uz prirodu, jer ona je uvek uz nas.