Šta je zajedničko zalascima sunca na Adi Bojani i modi? Ideja o održivosti!

Dobra dela nije dovoljno učiniti samo jedanput. Moramo ih ponavljati da bi postala navika svih nas. Tako su Ivana Stanković i Helen Babić preduzetnice, dobro poznate influencerice, ekspertkinje za marketing i kreativne kampanje nakon prošlogodišnjeg uspešno organizovanog događaja na Adi Bojani, ponovo osmislile sa svojim timom aktivnost kojom slave prirodu za sve što nam je podarila.

Sanja Milosavljević
Šta je zajedničko zalascima sunca na Adi Bojani i modi? Ideja o održivosti!

Sada već poznati modni događaj - Sunset fashion i ove godine će okupiti ugledne, pre svega ekološki svesne ličnosti iz sveta mode i medija, kako bi zajedničkim snagama pomogle očuvanju Velike Plaže i Ade Bojane.

U Ulcinju će se 26.avgusta u Azul Beach resort-u od 19h baš u vreme zalaska sunca na jednom mestu okupiti svi oni koji žele da učestvuju svojom pozitivnom energijom, i da uživaju uz zvuke elektronske muzike, kreacije renomiranih dizajnera, a istovremeno čineći dobro delo za prirodu.

“Ove godine, u ime društva odgovorne kompanije, prikupljena novčana sredstva doniraćemo u praktične svrhe, koja su pre svega u interesu održive ekologije. Duž čitave staze, kako bismo najlepšu rutu koja vodi od Skele Velike plaže do Albatrosa, pretvorili u hiking stazu, a ujedno i must-visit destinaciju regiona, postavićemo klupe za sedenje i kante za otpatke. Sačuvaćemo okolinu od potencijalnog zagađenja, a svi posetioci će imati mesto za predah, i uživanje u mirisu i svežini crnogorskog plavetnila.” rekle su organizatorke.

Posetioci će imati priliku da vide rad i delo Maje Halilović, bio-dizajnerke, vanvremensko umeće Marine Banović, brendove poput Legenda i Monize. Brojna iznenađenja vas čekaju na Velikoj plaži kako bismo sačuvali sve ono što volimo i želimo da imamo u budućnosti.

Budimo uz prirodu, jer ona je uvek uz nas.