Hiper konvergentne mreže ubrzavaju digitalnu transformaciju

Potpuna automatizacija životnog ciklusa sa O&M-om na cijeloj mreži može da razvije usluge u nekoliko sekundi, izvrši promjene mreže bez grešaka i suprotstavi se rizicima po mrežu. Huawei će održati Huawei Connect 2021 u Šangaju od 23. do 25. septembra.

Nada Stojanović
Hiper konvergentne mreže ubrzavaju digitalnu transformaciju

Smanjivanje vremena implementacije mreže i osiguravanje punog rada sistema ključni su pokretači digitalne transformacije. Prema Vangu, predsjedniku kompanije Huawei Data Center Network, Ethernet je budućnost umrežavanja centara podataka, a lideri u digitalnoj transformaciji implementiraju Ethernet bez gubitaka kako bi osigurali da mrežni saobraćaj održava brzinu sa veoma fleksibilnim skladištem za sve fleš memorije i blisko usklađenim procesorima/grafičkim procesorima u hiperkonvergentnoj arhitekturi. Računarska snaga je povećana za 30%, a održavanje postaje lakše.

Iz Huawei kompanije navode da vide kako se menadžeri data centara bore da održe korak sa radom i upravljanjem današnjim izuzetno složenim računarskim okruženjima. Potpuna automatizacija životnog ciklusa sa O&M-om na cijeloj mreži može da razvije usluge u nekoliko sekundi, izvrši promjene mreže bez grešaka i suprotstavi se rizicima po mrežu. Huawei će održati Huawei Connect 2021 u Šangaju od 23. do 25. septembra. Tema ovogodišnjeg događaja je „Zaronite u digitalno“. "Zaronićemo duboko u praktičnu primjenu tehnologija kao što su oblak, vještačka inteligencija i 5G u svim industrijama, i kako one mogu učiniti organizacije svih oblika i veličina efikasnijim, svestranijim i na kraju otpornijim dok se krećemo ka ekonomskom oporavaku." - rekli su ovim povodom iz kompanije. 

https://www.cio.com/article/3629445/how-hyper-converged-data-center-networks-can-accelerate-digital-transformation.html