Žene od uticaja vam pomažu!

Potreban vam je poslovni savjet ili imate lično pitanje za ljekara. Koliko puta ste imale neko pitanje, nedoumicu o poslu ili o ličnom životu? #zeneoduticaja vam pomažu.

Žene od uticaja vam pomažu!

Ja dnevno imam bar pet pitanja, kada mi je potrebno usmjerenje u poslu, ili bar dobar savjet. Od toga da li je neka pravna regulativa na snazi, koliki su porezi koje plaćam državi, kako da fiskalizujem fakture pa do važnih marketinških dilema koliko košta oglasiti svoj servis ili proizvod i šta je najbolje za mene u biznisu koji razvijam. Ovih dana me interesuje najava minimalca. Zvala bih i Dom zdravlja bar dva puta dnevno da mogu, da ljekara pitam smijem li ovo, ili ono, da li mi je izašao „rog“ od nerviranja, a možda sam i za posjetu psihologu. 

Nego, mali trik je da ja uvijek u tom momentu pitam pravu ženu  iz mog imenika, za koju znam da je vrhunski stručna u svom poslu i da mi je prijateljica. Kod mene je to Milana Pavlović skoro uvijek. Sa njom se savjetujem oko baš onih finesa za život, a i Svetlana me uvijek ohrabri, i Ana Marija uvijek nešto novo za biznis dobaci, Bojana sve to kao poreska savjetnica odmjeri. Vanja je tu za snažne poruke koje dopru do mene. 

Često pomislim i da je žensko zajedništvo mit, ali žene u mom okruženju me uvijek razuvjere i pokažu da ono ipak postoji. Vodeći se dobrim osjećajem da će poslovna mreža „Žene od Uticaja” ženama Zapadnog Balkana pružiti nove mogućnosti u poslu, umrežavanju, ličnom razvoju i putovanjima, napravila sam sajt gdje se možete slobodno obratiti sa svojim pitanjem i problemom.

Okupljamo članice iz biznisa, javnog sektora, zdravstva, ekspertkinje iz svih oblasti kao i ugledne žene u kulturi, umjetnosti i diplomatiji. Uspostavljanje poslovne saradnje na regionalnom tržištu i zajednički uticaj kroz obrazovne programe, skupove i istraživanja je rezultat koji imamo. 

Među našim članicama koje su spremne da vam daju informativni savjet su i pripadnice Inspektorata protiv suzbijanja trgovine ljudima, nasilja nad ženama, ljekarke koje će vam dati pravi savjet i uputiti vas u adekvatnu instituciju, sudije i advokatice koje su tu i za pravnu pomoć.

Sve ovo je potpuno anonimno sa ciljem da se žene osnaže da komuniciraju i nađu rješenje za svoje izazove bilo u poslu ili u privatnom životu. Tokom cijele godine otvoren je konkurs gdje možete poslati svoju uspješnu priču ili nominovati ženu sa Balkana za nagradu i posebna dostignuća u zajednici.

www.zeneoduticaja.com

Piše: Sanja Milosavljević 

Podijeli svoju priču sa nama! Reci nam koja žena ti je pomogla bezrezervno i želiš da i druge to pročitaju. Ponudi i sama pomoć drugim ženama. Zajedništvo ipak nije mit jer #zeneoduticaja zaista postoje. Naš email je info@zeneoduticaja.com