Prijavite se za program ,,AWE Akademija za preduzetnice"

Osnivačica/vlasnica ste biznisa na početku poslovanja ili imate biznis ideju? Želite svoje preduzetničke snove pretvoriti u stvarnost? Znate engleski jezik i možete bez većih poteškoća na ovom jeziku pratiti predavanja? Želite proširiti svoju mrežu kontakata? Onda je ovo poziv za vas!

Sanja Milosavljević
Prijavite se za program ,,AWE Akademija za preduzetnice

Pozivamo preduzetnice širom Crne Gore da se prijave za program AWE Akademije za preduzetnice, koji će ProAct Hub sprovoditi uz podršku Ambasade SAD-a u Crnoj Gori.

ProAct Hub, uz podršku Ambasade SAD-a u Crnoj Gori, implementira globalni program „AWE Akademija za preduzetnice“. Program je namijenjen za 30 žena (20-50 godina starosti) iz svih djelova Crne Gore koje su vlasnice/osnivačice biznisa i na samom su početku svog poslovanja (biznis treba biti registrovan u posljednje 2 godine u trenutku apliciranja), ili imaju poslovnu ideju koju žele pretvoriti u održivi biznis. Program traje šest mjeseci - od jula do decembra 2022. godine.

Preduzetnicama koje budu odabrane za učešće u ovom programu će biti omogućen pristup specijalnoj AWE platformi za učenje i obuku preduzetnica, putem koje će svake sedmice slušati sadržaje na engleskom jeziku i obrađivati različite poslovne teme. Učesnice će praćenje ovih sadržaja moći prilagoditi svojim obavezama i slobodnom vremenu tokom sedmice, a sve što je potrebno jeste da imaju pristup dobroj internet konekciji i računaru 2 do 3 sata sedmično, kako bi mogle obaviti zadate aktivnosti. Takođe, za svaku obrađenu temu biće održana i edukativna sesija s lokalnim/om ekspertom/icom.

Pored navedenih sesija s lokalnim ekspertima/cama, učesnicama će kroz cijeli program biti omogućena i podrška facilitatorica mr Valentine Radulović i mr Jasne Pejović iz kompanije DigitalBee, sa bogatim znanjem i iskustvom u različitim preduzetničkim oblastima, koje će redovno pratiti njihov rad i pomagati im u savladavanju sadržaja i ostvarenju željenih rezultata i ciljeva.

Prijave za učešće u program AWE Akademije za preduzetnice su otvorene do 30.06.2022, a dostavljaju se putem prijavnog formulara na linku: https://forms.gle/HEqMHz1U4zDYkkfB6

Učešće u programu je besplatno za sve polaznice. 

Povezane vijesti