Donesi.com je sada Glovo

Donesi.com je prestao sa dostavom, ali korisnici mogu nastaviti sa naručivanjem svoje omiljene hrane putem Glovo aplikacije i web sajta

Nada Stojanović
Donesi.com je sada Glovo

Platforma za dostavu hrane Donesi prestala je sa dostavom narudžbina i njihovo poslovanje preuzima Glovo, jedan od vodećih svjetskih igrača u dostavi.

Donesi od danas prestaje sa poslovnim funkcionisanjem i cjelokupan sadržaj sa aplikacije i web sajta je već prebačen na Glovo. Korisnici aplikacije Donesi u Crnoj Gori će biti preusmjereni na Glovo kroz personalizovane linkove i biće u mogućnosti da se sa lakoćom, u svega par koraka prijave na Glovo. U isto vrijeme, korisnici koji posjećuju sajt Donesi.com će biti preusmjereni na Glovo web stranicu.

Svi restorani koji su prethodno bili dio ponude Donesi, uključujući Home of Gyros, Goodfellas i Garden, sada su dostupni na Glovo aplikaciji i web stranici, tako da korisnici mogu i dalje uživati u svojoj omiljenoj hrani, piću i grickalicama. Glovo aplikacija takođe sadrži više od 250 restorana, uključujući piceriju Sicilija, Minhen pub i Venom. Pored hrane, Glovo se udružio sa Franca supermarketima, i brendovima kao što su C market, Euro Petrol i Bonella, a omogućava i dostavljanje namirnica i domaćih proizvoda, poput svježeg mesa i ribe, poklona, cvijeća, osvježavajućih napitaka, proizvoda za ljepotu i njegu.

Viktor Rakariu, regionalni generalni menadžer Glovo za Jugoistočnu Evropu je ovim povodom izjavio:

 „Crna Gora je tržište koje je zaista dobro prihvatilo platforme za dostavu i vrlo smo uzbuđeni što smo dio njih. Naši korisnici mogu biti uvjereni da smo zaista naporno radili da na Glovo aplikaciji i web sajtu pružimo njihov omiljeni sadržaj u najkraćem roku od najave preuzimanja Donesi, a naročito da im omogućimo istu ponudu hrane u kojoj najviše uživaju i koju najradije naručuju. Čvrsto vjerujemo da smo spajanjem sadržaja i operativne stručnosti Glovo i Donesi u jednu platformu, sada u mogućnosti da pružimo puno bolje cjelokupno korisničko iskustvo i time povećamo zadovoljstvo naših korisnika."

Glovo je u maju mjesecu ove godine objavio da je sklopio ugovor o akviziciji Donesi kako bi proširio uticaj kompanije u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Glovo je trenutno prisutan u 7 gradova u Crnoj Gori, uključujući Podgoricu, Cetinje, Budvu, Bar, Tivat, Kotor i Herceg Novi.

Glovo je pionirska aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda i jedna od vodećih svjetskih platformi za dostavu. Osnovan u Barseloni 2015. godine, posluje u jugozapadnoj Evropi, istočnoj Evropi i podsaharskoj Africi. Aplikacija povezuje korisnike s restoranima, lancima prehrambenih proizvoda, apotekama i maloprodajnim objektima, a obuhvata i kategoriju "bilo šta" koja omogućava korisnicima da naruče sve što žele.

Povezane vijesti